De Media Collega's doen
Uitgevers en congresorganisatoren

We doen

Heb je behoefte aan partners voor jouw platform, congres of event, maar kom je handen tekort in de acquisitie? Dan kan een van de Media Collega’s tijdelijk een echte collega worden. Als extra fte draait hij of zij mee op de salesafdeling, om uit handen te nemen waar jij maar hulp bij nodig hebt. Denk aan advertentieacquisitie, salesmarketing ondersteuning en project- en beursmanagement. Ook kan de Media Collega je helpen bij het optimaliseren van de klantbeleving gedurende het hele proces van eerste contact naar tot en met de begeleiding tijdens de mediacampagne of deelname aan een event.

Als echte collega’s zijn onze diensten flexibel. We schuiven aan zolang je ons nodig hebt en bepalen samen met jou de werkzaamheden.

Zo werken wij

De naam De Media Collega’s komt niet uit de lucht vallen. We leveren geen kant-en-klare diensten maar worden die ene collega die je altijd al had willen hebben. We zijn geen sales-of marketingbureau, maar vakidioten die beide disciplines weten te verbinden. Dat levert nieuwe inzichten op die jij kan gebruiken voor succesvolle campagnes. Meer weten over onze werkwijze? Hier lees je er alles over:

We helpen je ook bij

Adviseren

We helpen je bij het bepalen van je mediastrategie, instrumentkeuze en campagneboodschap.

Leren

We vertellen je alles wat je moet weten om in de toekomst zelf aan de slag te gaan.
Jan Ouwerkerk

Ik werk al vele jaren tot grote tevredenheid samen met Marcus en De Media Collega’s. De afstemming en het contact is erg plezierig, hij denkt pro-actief mee en zorgt onderaan de streep voor een goed resultaat.

Jan Ouwerkerk

Acquisiteur V&VN Oncologie
Michel van Erp

Het enthousiasme van Marcus werkt aanstekelijk en laat keer op keer zien er samen voor te gaan. Een betere en klantgerichtere ‘collega’ kan ik mij niet bedenken. Een volgend keer zonder twijfel weer samen met De Media Collega’s.

Michel van Erp

Hoofdredacteur FLOOR
e-book

Jouw mediacollega staat al klaar

Neem contact met ons op voor direct extra fte