De Media Collega's leren
Uitgevers en congresorganisatoren

We leren

Wat betekent “effectieve sales” in het digitale tijdperk? Hoe kan je een propositie ontwikkelen die echt van meerwaarde is voor jouw klant? En hoe helpt goed CRM-management je om jouw doelen te bereiken? De antwoorden op die vragen krijg je tijdens onze workshops. We leiden je op tot uitvoerend of aansturend salesprofessional die zijn aanbod naadloos op de vraag van de klant weet aan te sluiten.

Voor onze workshops komen we in principe naar jou, maar langskomen mag natuurlijk ook.

Zo werken wij

De naam De Media Collega’s komt niet uit de lucht vallen. We leveren geen kant-en-klare diensten maar worden die ene collega die je altijd al had willen hebben. We zijn geen sales-of marketingbureau, maar vakidioten die beide disciplines weten te verbinden. Dat levert nieuwe inzichten op die jij kan gebruiken voor succesvolle campagnes. Meer weten over onze werkwijze? Hier lees je er alles over:

We helpen je ook bij

Adviseren

We helpen je bij het bepalen van je propositie, klantbenadering en het optimaliseren van je salesproces.

Doen

We verzorgen je media-acquisitie, ondersteunen je met salesmarketing en ontwikkelen relevante proposities.
Jan Ouwerkerk

Ik werk al vele jaren tot grote tevredenheid samen met Marcus en De Media Collega’s. De afstemming en het contact is erg plezierig, hij denkt pro-actief mee en zorgt onderaan de streep voor een goed resultaat.

Jan Ouwerkerk

Acquisiteur V&VN Oncologie
Michel van Erp

Het enthousiasme van Marcus werkt aanstekelijk en laat keer op keer zien er samen voor te gaan. Een betere en klantgerichtere ‘collega’ kan ik mij niet bedenken. Een volgend keer zonder twijfel weer samen met De Media Collega’s.

Michel van Erp

Hoofdredacteur FLOOR

Direct handige tips?

We komen graag bij je langs voor een workshop of korte training