De Media Collega's adviseren
Uitgevers en congresorganisatoren

We adviseren

Ben je op zoek naar adverteerders of standhouders, maar ontbreekt er een integrale strategie? Dan kun je de Media Collega’s inschakelen voor advies. Wat gebeurt er in jouw sector? Hoe houd je aansluiting met op de veranderende marketingbehoefte? En hoe stem je salesmarketing, databasemanagement en acquisitie nou goed op elkaar af? We kijken samen naar het interne proces en versterken de saleskracht met een slimme salespropositie.

Onze consultancydiensten zijn flexibel. Heb je meer hulp nodig dan afgesproken? Dan blijven we gewoon wat langer. Gaat het sneller dan verwacht? Dan kun je zelf aan de slag!

Zo werken wij

De naam De Media Collega’s komt niet uit de lucht vallen. We leveren geen kant-en-klare diensten maar worden die ene collega die je altijd al had willen hebben. We zijn geen sales-of marketingbureau, maar vakidioten die beide disciplines weten te verbinden. Dat levert nieuwe inzichten op die jij kan gebruiken voor succesvolle campagnes. Meer weten over onze werkwijze? Hier lees je er alles over:

We helpen je ook bij

Leren

We vertellen je alles wat je moet weten om in de toekomst zelf aan de slag te gaan.

Doen

We verzorgen je media-acquisitie, ondersteunen je met salesmarketing en ontwikkelen relevante proposities.
Jan Ouwerkerk

Ik werk al vele jaren tot grote tevredenheid samen met Marcus en De Media Collega’s. De afstemming en het contact is erg plezierig, hij denkt pro-actief mee en zorgt onderaan de streep voor een goed resultaat.

Jan Ouwerkerk

Acquisiteur V&VN Oncologie
Michel van Erp

Het enthousiasme van Marcus werkt aanstekelijk en laat keer op keer zien er samen voor te gaan. Een betere en klantgerichtere ‘collega’ kan ik mij niet bedenken. Een volgend keer zonder twijfel weer samen met De Media Collega’s.

Michel van Erp

Hoofdredacteur FLOOR

Samen vooruit!

Neem contact met ons op om de volgende stap te zetten