De brug tussen beleid en praktijk

Zorgvisie is hét kwaliteitsplatform voor de zorgsector met hoogwaardige informatie, verkregen via onafhankelijke journalistieke content. Het magazine signaleert en analyseert trends, opinies en best practices. De website Zorgvisie biedt aanvullende informatie over actuele onderwerpen, ondersteund door een dagelijkse e-mailnieuwsbrief. Zorgvisie organiseert aansprekende events over actuele onderwerpen.

Waarom adverteren?

Goede collega’s vullen elkaar aan. Ze zijn flexibel en weten dat hun werk invloed heeft op dat van jou en andersom. Dat maakt ze onmisbaar en vooral leuk om mee te werken. Die collega zijn wij. We staan misschien niet op je payroll, maar we staan wel met je bij de koffieautomaat. We schuiven aan bij jouw teamoverleg en denken graag mee, zonder stropdas of dure aktetas. We zijn geen sales- of marketingbureau, maar vakidioten die beide disciplines weten te verbinden. Zo weten marketeers wat hun sales collega’s nodig hebben en kunnen zij hun marketingactiviteiten daarop afstemmen.

Omdat wij over een breed netwerk beschikken, leveren we naast ervaring en vaardigheden ook informatie over de markt. Op basis van die input gaan we samen op zoek naar jouw ideale klant en jouw meerwaarde voor hem.

Ieder bedrijf is anders en daarom hanteren wij geen standaard dienstenpakket. Afhankelijk van waar jouw team behoefte aan heeft, komen we als adviseur, trainer of extra fte. Zo krijg je precies de hulp die je nodig hebt en zijn we geen kostbaar blok aan je been.

Doelgroep

Managers 75%
Directie 15%
Consultants 7%
Overig 3%

Propositie

Propositie

Meer over het event
  • 10 presentations/month
  • Support at $25/hour
  • 1 campaings/month
download

Aanmelden

Voor standhouders
  • 10 presentations/month
  • Support at $25/hour
  • 1 campaings/month
aanmelden

Workshop

Voor standhouders
  • 10 presentations/month
  • Support at $25/hour
  • 1 campaings/month
aanmelden
Tip van Mark

“Bespreek vooraf met de standbemensing wanneer jullie deelname een succes wordt en stel doelen die bijdragen aan dit succes.”

Tip van Mark

Tip van Marcus

“Denk vooraf goed na over hoe je de bezoeker naar jullie stand wil trekken. Waarom komen ze naar jouw stand, en wat geeft je ze mee. (informatie, beleving, kennis)”

Tip van Marcus

Vragen?

Neem contact met ons op.